Handtherapie

Wat is handtherapie?

Heeft u last van tintelingen in uw hand? Pijnklachten na een sportblessure? Stijfheid in uw spieren en gewrichten of bent u net geopereerd aan uw hand? Handtherapie is speciaal gericht op de revalidatie van letsel aan uw handen. Handtherapie kan helpen bij letsel door een ongeval of na een operatie, maar ook bij reumatische aandoeningen als artrose.

Bij Centrum voor Ergotherapie werken ervaren therapeuten met een afgeronde opleiding handtherapie die er alles aan doen om de pijn in uw hand te verminderen en bij voorkeur volledig op te heffen, zodat u uw handen weer optimaal kunt gebruiken. De behandeling zal bestaan uit oefentherapie, spalktherapie, medical taping en informatie over ergonomie.

We hebben een nauwe samenwerking met de ziekenhuizen in de regio, zijn lid van het Netwerk Handtherapie Noordwest en zijn aangesloten bij van de vereniging van handtherapie. Wij bieden handtherapie op de locaties in Hoorn, Alkmaar en Beverwijk en soms indien naar de praktijk komen niet lukt aan huis.

Wij zijn aangesloten bij: